Teklifleri reddetti, Beşiktaş'ta kaldı

Jonah Mathews Sözleşmesini Uzattı, EuroLeague Ekipleri de İlgileniyordu

Beşiktaş, Avrupa Devlerinin Gözdesi Jonah Mathews'u Takımda Tuttu

Beşiktaş EmlakJet, sezonun bitimine sayılı günler kala önemli bir iç transfer hamlesi gerçekleştirdi. Siyah beyazlı kulüp, 26 yaşındaki skorer guard Jonah Mathews'un sözleşmesini bir yıl uzattığını duyurdu. Bu haber, Beşiktaş taraftarlarını ve Avrupa basketbol camiasını heyecanlandırdı.

Jonah Mathews Sözleşmesini Uzattı, EuroLeague Ekipleri de İlgileniyordu

Beşiktaş formasıyla gösterdiği performansla Avrupa basketbolunun dikkatini çeken 1.91 boyundaki Jonah Mathews, EuroLeague ekiplerinin radarına girmişti. Ancak Mathews, Beşiktaş'ta kalmayı seçerek siyah beyazlılara olan bağlılığını gösterdi.

Beşiktaş'a EuroLeague'den Gelen Yıldız: Jonah Mathews

Sezon başında EuroLeague'in Fransız temsilcisi ASVEL'den Beşiktaş'a transfer olan Jonah Mathews, bu sezon EuroCup'ta çıktığı 23 maçta; 14.8 sayı, 2.8 asist, 2.3 ribaunt ortalamaları ile dikkat çekici bir performans sergiledi. Mathews'un bu performansı, Beşiktaş'ın başarısında önemli bir rol oynadı.

Beşiktaşlı Yıldızlar EuroLeague Radarında

Beşiktaş'ta etkili performanslar sergileyen diğer oyuncular da EuroLeague ekiplerinin ilgisini çekiyor. 25 yaşındaki forvet Matt Mitchell, Zalgiris Kaunas ile anlaşırken, Angel Delgado ile de bir EuroLeague ekibinin ciddi anlamda ilgilendiği biliniyor. Bu transfer gelişmeleri, Beşiktaş'ın kadro planlamasında önemli değişikliklere yol açacak gibi görünüyor.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI