Beşiktaş'ın yeni hocası Muslera'yı böyle avlamıştı

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'e daha iddialı bir şekilde girmek için Hollandalı futbol efsanesi Giovanni van Bronckhorst'u teknik direktörlük koltuğuna getirdi.

Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst'un Fernando Muslera'yı Uzaktan Avladığı Gol Gündeme Geldi

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'e daha iddialı bir şekilde girmek için Hollandalı futbol efsanesi Giovanni van Bronckhorst'u teknik direktörlük koltuğuna getirdi. Van Bronckhorst'un kariyeri, Dünya devlerinde forma giydiği dönemlerle tanınıyor. 2010 Dünya Kupası yarı finalinde Hollanda'nın Uruguay'ı 3-2 mağlup ettiği maçta, van Bronckhorst'un metrelerce uzaktan attığı gol, Dünya Kupası klasikleri arasında yerini aldı. Bu gol, FIFA tarafından Dünya Kupası tarihinde atılmış en iyi 22 gol arasında gösterildi.

Teknik direktörlük geçmişi 

Van Bronckhorst'un teknik direktörlük kariyeri de oldukça başarılı. Hollanda Eredivisie ekibi Feyenoord'ta geçirdiği dönemde bir Hollanda Ligi, iki Hollanda Kupası ve iki Hollanda Süper Kupası kazandı. 49 yaşındaki futbol insanı daha sonra Çin ekibi Guangzhou R&F ve İskoç devi Glasgow Rangers'ı çalıştırdı."

İşte unutulmayan muhteşem gol: 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI