Fikret Orman'ın yeni prensi

Beşiktaş başkanı Fikret Orman yeni yönetim kurulu listesi için Ekin Pehlivanoğlu'na teklif götürdü.

16 Eylül'de yapılacak seçime tek aday olarak giren Fikret Orman, yönetim için çalışmalarını sürdürüyor. Orman'ın, ikinci başkan Ahmet Nur Çebi'den, yeni yönetimde de yer almasını istediği öğrenildi. Çebi'nin ise Orman'a teşekkür ederek, "1.5 yıldır çalıştırılmıyorum. Beşiktaş'a hizmet etmeme imkan verilmedi. Transferler yapıldı, bilgilendirilmedim. Kulübe faydalı olamam, çalışmam mümkün değil" cevabını verdiği öğrenildi.

Fikret Orman bu gelişme üzerine Çebi'nin yerine Serdal Adalı'ya teklif yöneticilik teklifi yaptı. Adalı'nın iki haftadan bu yana Orman'a yanıtını iletmediği belirtildi. 

Beşiktaş Başkanı İzmir'in tanınmış işadamlarından Ekin Pehlivanoğlu'na teklif götürdü. Aynı zamanda Ege İş Adamları Derneği yönetim kurulunda yer alan Ekin Pehlivanoğlu'nun aynı zamanda transfer komitesinde yer alacağı sızan bilgiler arasında. 

Orman'ın ayrıca mali disiplini sağlamak için eski yönetici Ertunç Soğancıoğlu ile de dirsek temasında olduğu vurgulandı. 

 Fikret Orman, yönetim kuruluna Ahmet Kavalcı'yla da anlaştı. Orman ilk döneminde futbol şube sorumlusu olarak görev yapmış, ikinci dönem ise liste dışı kalmıştı. Başkan Orman dün akşam Kavalcı'yla yeniden görüştü ve yönetim kurulu listesine dahil etti. 

Gelişmeler Kartalhaber.com'da... 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI