Beşiktaş asıl transfer bombasını patlatıyor

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Son olarak Alex Oxlade-Chamberlain ve Milot Rashica'yı renklerine bağlayan siyah-beyazlı ekip yeni bir takviyeye hazırlanıyor. Kurmaylar, Nicolas Pepe'ye teklifi iletti. İşte detaylar...  Beşiktaş trnasfer haberleri (BJK Baber) 

Beşiktaş, Chamberlain transferinin ardından çalışmalarına devam ediyor. Siyah-beyazlıların bir süredir gündeminde yer alan Nicolas Pepe için teklifi ortaya çıktı. Fotomaç'ın RMC Sport'tan derlediği habere göre, Beşiktaş, Fildişili futbolcuya 3 yıllık sözleşme teklifinde bulundu. Pepe, Beşiktaş'tan gelen bu teklife sıcak baktı ve taraflar arasında prensip anlaşması sağlandı. Pepe'nin Arsenal ile sözleşmesi gelecek yıl sona eriyor. Arsenal'in oyuncu için vereceği kararın, Pepe'nin Beşiktaş'a transferinde belirleyici unsur olacağı ifade edildi. Pepe, İngiliz ekibinde çıktığı 112 maçta 27 gol attı, 21 asist yaptı. Geçen sezon Nice'de kiralık olarak forma giyen Pepe, 28 maçta 8 gol, 1 asistlik performans gösterdi. 

ASpor 


.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI