Beşiktaş'ın yeni transferi geliyor

Beşiktaş'ın transferdeki gözdesi teklife 'Evet' dedi! İşte sözleşme detayları

Beşiktaş'ın transfer dönemin boyunca çok istediği ancak bir türlü anlaşamadığı yıldız oyuncu istediği teklifi veren bir kulüp bulamadı. Bunun üzerine harekete geçen Beşiktaş yıldız oyuncuyla anlaşmaya vardı. Oyuncuya ödenecek olan tutar da belli oldu. İmzaların atılması an meselesi! İşte tüm detaylar...

Beşiktaş'ın transferdeki gözdesi teklife 'Evet' dedi! İşte sözleşme detayları

Beşiktaş'ın uzun süredir transfer etmek istediği yıldız futbolcunun, Türkiye'ye gelip Siyah-Beyazlı formayı giymesi an meselesi olarak görülüyor. Kartal, yıldız orta saha ile el sıkıştı. Öte yandan Beşiktaş'ın Manchester United'dan transferi Bailly, hem transfer dönemine hem de Süper Lig'in kalitesine yönelik önemli açıklamalar yaptı.

Zaha, Galatasaray'a getirmek istedi

Buraya gelmeden önce Zaha’yla konuştum. Onun Galatasaray’a gittiğini biliyordum, o da beni Galatasaray’a getirmek istiyordu. Şenol Güneş’le Trabzonspor’da beraber çalışan Zokora’yla daha çok konuştum. Bana Şenol Güneş hakkında çok güzel şeyler söyledi. Daha sonra Şenol Güneş’le konuştuğumda da güven duydum. Bu yüzden burayı tercih ettim. Onun hakkında hep iyi şeyler duydum.

Ligin önemi büyük

Manchester United’de daha önce beraber oynadığım Fred’in Fenerbahçe’ye gittiğini gördüm, Zaha da yine aynı şekilde karşılıklı oynadığım bir oyuncuydu. Burada oynamak benim için farklı bir deneyim olacak. Ligin önemi büyük... Deneyimlerimi buraya taşımak ve burada kupalar kazanmak istiyorum. Benim futbola bakışım bu şekilde.

ROBERTO PEREYRA İSTEDİĞİ TEKLİFLERİ ALAMADI

Merkez orta saha için arayışlarını sürdüren Beşiktaş Yönetimi, daha önce gündemine Roberto Pereyra’yı almıştı. İtalya Serie A ekibi Udinese ile yollarını ayıran aradan geçen süre içerisinde Avrupa’dan gelecek önerileri bekleyen Pereyra, istediği teklifleri alamadı.


YILDIZ OYUNCUYLA EL SIKIŞILDI

Avrupa’nın büyük liglerinin yanı sıra birçok ülkede transferin kapanması da Kara Kartal’ın işini kolaylaştıran sebeplerden biri oldu. 32 yaşındaki futbolcu, önce menajerler aracılığı ile Siyah-Beyazlı ekibin formasını giymek istediğini yönetime iletti. Sonrasında ise el sıkışıldı.

Beşiktaşın transferdeki gözdesi teklife Evet dedi İşte sözleşme detayları

İŞTE SÖZLEŞME DETAYLARI

Buna göre Arjantinli oyuncu için 1.5 milyon Euro imza parası ödenecek. Ayrıca 2+1 yıl olması beklenen kontrat kapsamında deneyimli orta sahaya 2 milyon Euro verilmesi bekleniyor. Şu ana kadar yapılan görüşmelerde herhangi bir pürüz olmadığı ve Pereyra’nın teklife ‘Evet’ dediği öğrenildi

Ekstra talebe taviz verilmeyecek

Ancak oyuncu cephesi tarafından ekstra bir talep gelmesi halinde yönetimin tavrı değişmeyecek. Yani Kara Kartal’ın önerisi dışında bir talep gelirse transfer rafa kaldırılacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI