Ante Rebic'te son dakika gelişmesi

Beşiktaş, Giovanni van Bronckhorst yönetiminde kadroda revizyona giderken, takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Ante Rebic konusunda sıcak bir gelişme yaşanıyor.

Beşiktaş'ta Ante Rebic Gelişmesi: İtalya'dan Talip Çıktı

Beşiktaş, Giovanni van Bronckhorst yönetiminde kadroda revizyona giderken, takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Ante Rebic konusunda sıcak bir gelişme yaşanıyor.  Siyah-beyazlıların daha önce ayrılık teklifine sıcak bakmayan Hırvat kanat oyuncusuna İtalya'dan talip çıktı.

Hellas Verona Rebic'in Peşinde

Gianluca Di Marzio'nun haberine göre, Serie A takımlarından Hellas Verona, Ante Rebic ile ilgilenmeye başladı. İtalyan kulübünün, 30 yaşındaki kanat oyuncusunu transfer etmek istediği belirtildi.

Ante Rebic'in Performansı ve Sözleşme Durumu

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta 23 maça çıkan Ante Rebic, bu karşılaşmalarda 1 gol ve 5 asistlik bir performans sergiledi. Hırvat oyuncunun Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona eriyor ve güncel piyasa değeri 2 milyon 200 bin Euro olarak belirtiliyor.

Bu gelişme, Beşiktaş için önemli bir fırsat yaratabilir, zira Rebic'in ayrılması hem kulübün bütçesine katkı sağlayacak hem de yeni transferler için yer açacaktır.

Anahtar Kelimeler: 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI