Beşiktaş, transferde önceliği kaptı

Beşiktaş, transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Beşiktaş'tan Transfer Atağı: Genç Stoper Yakup Kırtay İçin Öncelik Alındı

Beşiktaş, transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Trendyol 1. Lig takımlarından Erzurumspor FK'da forma giyen genç stoper Yakup Kırtay'ın transferi için girişimlerde bulunan siyah-beyazlılar, oyuncunun kulübünden öncelik aldı. Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal, Yakup Kırtay'ın transferiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

"Transfer Tahtası Açamazsak Küme Düşeriz"

Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal, Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu oldu. Ahmet Dal, "Erzurumspor FK olarak transfer tahtasını açmak için uğraşıyoruz. Bu süreçte yaptığımız kampanyanın ve Hakan Hocamızın bize katkısı olacak. Transfer tahtasını açmak için dosyası olan oyuncularla görüşüyoruz. Oyuncuların da bize yardımcı olması gerekiyor. Transfer tahtası açamazsak ne yazık ki takım küme düşer gider, o zaman o parayı da unutsunlar" ifadelerini kullandı.

Aybaba'dan Yakup Kırtay İçin Geçer Not

"Yakup Kırtay için Beşiktaş'tan transfer teklifi aldınız mı?" sorusuna ise Ahmet Dal, "Yakup Kırtay'ı isteyenler var, kulübümüze oyuncuyu soranlar var. Yakup çok değerli ve önemli bir oyuncu. Beşiktaş'ın Futbol Direktörü Samet Aybaba ile Yakup Kırtay'ın transferi için görüştük. Samet Hoca, Feyyaz Hoca ile birlikte Yakup Kırtay'ı Ümraniyespor maçında izlediler. Yakup'un transferinde öncelik Beşiktaş'ta. Beşiktaş'la ilerleyen günlerde bu konuyu görüşeceğiz" diye konuştu.

Yakup Kırtay'ın Performansı

Geçen sezon 21 maça çıkan Yakup Kırtay, 2 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Genç oyuncunun bu performansı, Beşiktaş'ın ilgisini çekmeyi başardı.

 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI