Beşiktaş transferi resmen açıkladı! Paulista'ya ne kadar ödenecek?

Beşiktaş Futbol A.Ş., profesyonel futbolcu Gabriel Paulista'nın transferi için anlaşmaya varıldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Beşiktaş, Gabriel Paulista Transferini Resmen Açıkladı

Beşiktaş Futbol A.Ş., profesyonel futbolcu Gabriel Paulista'nın transferi için anlaşmaya varıldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Siyah-beyazlılar, başarılı savunma oyuncusunu kadrosuna kattığını resmi olarak duyurdu.

Gabriel Paulista, Beşiktaş'ta

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den KAP'a yapılan açıklamada, Gabriel Paulista'nın transferiyle ilgili detaylar paylaşıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel futbolcu Gabriel Armando de Abreu'nun (Paulista) transferi konusunda oyuncu ile 1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, 2026-2027 sezonu sonuna kadar üç yıllık sözleşme imzalanmıştır. Oyuncuya 2024-2025 ve 2025-2026 sezonları için 2.120.000 Avro, 2026-2027 sezonu için ise 2.110.000 Avro garanti ücret ödenecektir. Ayrıca net 1.000.000 Avro imza parası 3 yılda ödenecektir."

Beşiktaş'ın Yeni Savunma Gücü

Beşiktaş, Gabriel Paulista ile savunma hattını güçlendirmeyi hedefliyor. Atletico Madrid ile sözleşmesi sona eren Brezilyalı stoper, siyah-beyazlı formayla yeni bir maceraya atılacak. 33 yaşındaki deneyimli savunmacı, kariyerinde Villarreal, Arsenal ve Valencia formaları da giydi. Geçen sezon Atletico Madrid formasıyla 24 maça çıkan Paulista, sahada 1.896 dakika süre aldı.

Beşiktaş'ta Transfer Hareketliliği

Giovanni van Bronckhorst'un teknik direktörlüğe getirilmesinin ardından transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş, Gabriel Paulista transferiyle savunma hattını güçlendirdi. Yeni sezona iddialı bir kadro ile girmeyi hedefleyen siyah-beyazlılar, taraftarlarına şampiyonluk için umut veriyor.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI