Beşiktaş'tan Asensio sürprizi!

Gelecek sezona güçlü kadro kurmak isteyen Beşiktaş, transfere hızlı başlayan ekip oldu. Kartal'da gündeme ise PSG'nin yıldızı Marco Asensio geldi.

Gelecek sezona güçlü kadro kurmak isteyen Beşiktaş, transfere hızlı başlayan ekip oldu. Kartal'da gündeme ise PSG'nin yıldızı Marco Asensio geldi. Detaylar...

Beşiktaş'tan Asensio transferi sürprizi!

Gelecek sezona güçlü kadro kurmak isteyen Beşiktaş, transfere hızlı başlayan ekip oldu. Kartal'da gündeme ise PSG'nin yıldızı Marco Asensio geldi.

Beşiktaş durumunu sordu

Sosyal medyada çıkan iddialara göre, Beşiktaş PSG'nin yıldız oyuncusu Marco Asensio'nun kiralık olarak transfe edilme durumunu sordu. Siyah-Beyazlı ekip 28 yaşındaki yıldız oyuncuyu sene sonuna kadar kiralamak istedi.

PSG performansı

Geçen sezonu Fransız ekibi PSG'de tamamlayan Asensio, ligde 19 karşılaşmada forma giydi. 4 gol atarken 5 asist yaptı.

Bedelsiz transfer oldu

Real MAdrid'den 2023 yılında ayrılma kararı alan Asensio, bedelsiz olarak PSG'ye transfer oldu. PSG'de toplamda 31 maçta görev alan İspanyol oyuncu 5 gol atarken 5 asist yapma başarısı gösterdi.

Ajansspor

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI