Beşiktaş'tan ayrıldılar. İşte yeni takımları

Beşiktaş'tan ayrılan iki genç futbolcu Emirhan Delibaş ve Berkay Vardar'ın yeni adresleri netleşiyor.

Emirhan Delibaş ve Berkay Vardar'ın Yeni Takımları Belli Oldu

Beşiktaş'tan ayrılan iki genç futbolcu Emirhan Delibaş ve Berkay Vardar'ın yeni adresleri netleşiyor. Fatih Karagümrük, Vardar ile prensip anlaşmasına vardı, Delibaş'a ise transfer teklifi yaptı.

Fatih Karagümrük Transfer Çalışmalarına Hız Verdi

Trendyol Süper Lig'de 2023/24 sezonunda istediği performansı sergileyemeyen ve Trendyol 1. Lig'e düşen Fatih Karagümrük, yeni sezon hazırlıklarına başladı. İstanbul temsilcisi, transfer çalışmalarında gaza bastı.

Beşiktaş'tan İki Transfer

Fatih Karagümrük, Beşiktaş'tan ayrılan iki genç yeteneği radarına aldı. Berkay Vardar ile prensip anlaşmasına varan Karagümrük, Emirhan Delibaş için de resmi bir transfer teklifi sundu.

Emirhan Delibaş'ın Kariyeri ve Performansı

Beşiktaş altyapısından çıkan ve U19 kategorisinde 48 maçta 19 gol, 7 asist yapan Emirhan Delibaş, 2022-2023 sezonunda kiralık olarak Göztepe'de forma giymişti. Siyah-beyazlı formayla geçtiğimiz sezon Trendyol Süper Lig ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde sadece birer maçta görev alarak toplamda 14 dakika sahada kaldı.

Berkay Vardar'ın Beşiktaş Karnesi

Beşiktaş'tan Nisan ayında ayrılan 21 yaşındaki ön libero Berkay Vardar, siyah-beyazlı formayla çıktığı 6 maçta gol veya asist katkısı sunamamış, 2 maçta sarı kart görmüştü.

Tepki Çeken Profil İddiaları

Şubat 2024'te Beşiktaş'tan ayrılan Emirhan Delibaş, bir arkadaşlık sitesinde profil oluşturduğu iddialarıyla taraftarın tepkisini çekmişti.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI