Beşiktaş'tan Transfer Bombardımanı

Teknik direktörlüğe Giovanni van Bronckhorst'u getirdikten sonra yeni sezon kadrosu için çalışmalarına hız veren Beşiktaş, transfer bombalarını peş peşe patlatmak istiyor.

Beşiktaş'tan Transfer Bombardımanı: 3 Yıldız İçin Girişimler Hızlanıyor

Teknik direktörlüğe Giovanni van Bronckhorst'u getirdikten sonra yeni sezon kadrosu için çalışmalarına hız veren Beşiktaş, transfer bombalarını peş peşe patlatmak istiyor. Siyah-Beyazlılar, 3 yıldız oyuncu için girişimlerini hızlandırıyor.

Beşiktaş'tan Transfer Bombardımanı

Beşiktaş, yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst'un ardından transfer çalışmalarına hız kazandırdı. Siyah-Beyazlı yönetim, 3 yıldız oyuncu için girişimlerini hızlandırıyor.

Haller Zora Girdi

Beşiktaş’ın golcü transferinde listesinin üst sıralarında yer alan Sebastian Haller’in, Borussia Dortmund’dan ayrılması bekleniyordu. Ancak Alman ekibi, hocası Edin Terzic ile yollarını ayırınca bu transfer zora girdi. 29 yaşındaki futbolcu, Terzic ile arası bozulduğu için takımdan ayrılma kararı almıştı. Ancak teknik direktör değişimi sonrasında Haller’in büyük ihtimalle takımda kalması bekleniyor.

Gabriel Paulista'ya Detaylı Kontrol

Atletico Madrid ile kontratı sona eren Gabriel Paulista, önceki gün İstanbul’a gelmişti. Brezilyalı futbolcunun, sakatlık geçmişi nedeniyle kapsamlı bir sağlık kontrolüne sokulacak. Bu kontroller sonucunda bir problem çıkmazsa, tecrübeli oyuncu resmen Siyah-Beyazlı formayı giyecek.

Sıra Klaassen'de

Beşiktaş, daha önce devre arasında gündeme gelen ve anlaşma sağlanamayan Davy Klaassen ile görüşmelere devam ediyor. Inter ile sözleşmesi sona eren Hollandalı on numara için Avrupa’dan birçok takım da devrede. Siyah-Beyazlılar, 31 yaşındaki oyuncuyu ikna etmeyi hedefliyor.

Reus Girişimleri Sürüyor

Borussia Dortmund ile yollarını ayıran Marco Reus için yeniden girişimler başladı. Tecrübeli oyuncu, Devler Ligi finali oynama başarısı göstermişti. 35 yaşındaki oyuncu, maddi anlamda ikna edilirse Beşiktaş formasını giyebilir.

De Jong Henüz İkna Edilemedi

Son olarak da ileri uç için Luuk de Jong ismi geçiyor. PSV ile bir yıllık kontratı bulunan 33 yaşındaki forvetin yıllık ücreti konusunda henüz bir orta yol bulunamadı. PSV satışa sıcak baksa da oyuncu halen ikna edilemedi.

Orhan Yıldırım - Fanatik 





EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI