Davy Klaassen transferi için görüşmeler başlıyor

Beşiktaş, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Beşiktaş, Davy Klaassen İçin Israrcı: Görüşmeler Başlıyor

Beşiktaş, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Siyah-beyazlılar, daha önce gündeme gelen ancak anlaşma sağlanamayan 31 yaşındaki tecrübeli futbolcu Davy Klaassen için yeniden harekete geçmeye hazırlanıyor.

Klaassen Transferi İçin Yeni Girişim

Beşiktaş, devre arasında anlaşma sağlayamadığı ve halen transfer listesinde yer alan Davy Klaassen ile tekrar görüşme yapmayı planlıyor. Fotomaç'ın haberine göre, Inter ile sözleşmesi sona eren ve boşa çıkan Hollandalı 10 numara için Avrupa'dan birçok takım da devrede. Ancak Beşiktaş, elini çabuk tutarak 31 yaşındaki oyuncuyu ikna etmeyi hedefliyor.

Luuk de Jong İle İlgili Gelişmeler

Siyah-beyazlılar, ileri uç için PSV'de forma giyen 33 yaşındaki forvet Luuk de Jong'un transferiyle de ilgileniyor. Hollanda ekibi PSV ile bir yıllık kontratı bulunan de Jong'un yıllık ücreti konusunda henüz bir anlaşma sağlanamadı. PSV, oyuncunun satışına sıcak baksa da, de Jong halen ikna edilebilmiş değil.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI