Haller transferinde son dakika

Beşiktaş, golcü transferi için listesinin üst sıralarında yer alan Sebastien Haller'den kötü haber aldı.

Beşiktaş'ın Golcü Transferinde Hayal Kırıklığı: Sebastien Haller Takımda Kalıyor

Beşiktaş, golcü transferi için listesinin üst sıralarında yer alan Sebastien Haller'den kötü haber aldı. Borussia Dortmund'dan ayrılması beklenen Haller'in, takımda kalma kararı alması Beşiktaş'ın planlarını alt üst etti.


Teknik Direktör Değişimi Haller'in Kararını Değiştirdi

29 yaşındaki futbolcu, Borussia Dortmund'da teknik direktör Terzic ile yaşadığı sorunlar nedeniyle takımdan ayrılma kararı almıştı. Ancak kulüpte yaşanan teknik direktör değişimi sonrasında Haller'in büyük ihtimalle takımda kalması bekleniyor. Bu durum, Beşiktaş'ın transfer hedeflerinde önemli bir değişikliğe yol açtı.


Sebastien Haller'in Geçen Sezonki Performansı

Geçtiğimiz sezon Borussia Dortmund formasıyla 19 resmi maça çıkan Sebastien Haller, bu karşılaşmalarda 3 gol ve 1 asistlik bir performans sergiledi. Haller'in takımda kalması, Borussia Dortmund için de önemli bir avantaj olacak.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI