Hasan Arat'tan gazeteciye fırça!

Giovanni van Bronckhorst'un imza töreninde Başkan Hasan Arat ile gazeteci Sercan Dikme arasında gerginlik yaşandı.

Giovanni van Bronckhorst'un imza töreninde Başkan Hasan Arat ile gazeteci Sercan Dikme arasında gerginlik yaşandı. 

Dikme, Arat'a; "teknik direktör seçimi sürecinde yaşananlar ve teknik direktör seçiminiz nedeniyle büyük eleştiri aldınız. Sosyal medyada da bugünlerde bir çok eleştiriyle karşı karşıya kalıyorsunuz. Bu tercihinizde neleri düşündünüz?" iletti. 

Bu soruya oldukça sinirlendiği gözlenen Hasan Arat, "Siz gazetecilik yapıyorsunuz. Dijital medya üzerinden de birçok transfer haberlerini rakamlarla veriyorsunuz. Bu isimler ve rakamlar doğru değil. Maalesef sosyal medyada size çok inanan insan var. Özellikle gençler size inanıp ve yanlış yönleniyorlar. Bu şekilde yapmayın. Sosyal medya üzerinden insanları kötü yönlendirmeyin. Yabancı ülkelerde yaşayan insanlar bile sizin yaptığınız haberleri çevirip buna göre değerlendirmeler yapıyorlar. Bu sözlerim size kişisel olarak değil. Biz sosyal medyaya göre hareket etmeyiz. Yönetim olarak, Beşiktaşlıların büyük teveccühüyle layık görüldük. Biz plan ve programlarımızla Beşiktaş'a hizmet ettmek istiyoruz. Hocamızı bu plan ve projeyle seçtik." 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI