Hummels için flaş açıklama

Yeni sezona şampiyonluk hedefiyle hazırlanan Beşiktaş, savunma hattını güçlendirmek için önemli bir adım atıyor.

Beşiktaş'tan Büyük Transfer Hamlesi: Mats Hummels

Yeni sezona şampiyonluk hedefiyle hazırlanan Beşiktaş, savunma hattını güçlendirmek için önemli bir adım atıyor. Siyah-beyazlılar, kadrosuna Alman yıldız Mats Hummels'i dahil etmeyi planlıyor ve bu transfer için müjdeli haber geldi.

Beşiktaş'ta Transfer Hareketliliği

Giovanni van Bronckhorst ile anlaşan ve Hollandalı teknik adamı İstanbul'a getiren Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Savunma hattına takviye olarak Gabriel Paulista'yı kadrosuna katan Beşiktaş, şimdi de Mats Hummels'i gündemine aldı.

Borussia Dortmund ile Yollar Ayrıldı

Alman devi Borussia Dortmund, Mats Hummels ile yollarını ayırdığını açıkladı. Kariyerine Avrupa'da devam etmek isteyen 35 yaşındaki stoperin bonservisi elinde bulunuyor, bu da transferi daha cazip hale getiriyor.

Hummels'in Performansı ve Planlar

Mats Hummels, geçtiğimiz sezon Borussia Dortmund formasıyla 40 maça çıkarken 4 gol ve 1 asistlik bir performans sergiledi. Beşiktaş, deneyimli oyuncunun transferini imza parası ile bitirmeyi hedefliyor. Hummels'in tecrübesi ve liderlik özellikleri, siyah-beyazlıların savunma hattına önemli katkılar sağlayabilir.

ASpor 






EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI