İngiltere, Beşiktaş'ın transferini konuşuyor

Beşiktaş'ın Manchester United'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Mason Greenwood için yaptığı teklif İngiltere'de büyük ses getirdi.

Beşiktaş'ın Manchester United'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Mason Greenwood için yaptığı teklif İngiltere'de büyük ses getirdi.

Mason Greenwood’un transferi Beşiktaş’ı İngiltere’de bir anda çok popüler bir hale getirebilir. Daily Star’ın başlığı “Mason Greenwood'un 'yeni kulübü' onu Roman Abramovich'in komşusu yapabilir” şeklinde…

İstanbul devlerinden Beşiktaş'ın forvet transferini düşündüğü bildirilirken Mason Greenwood, Roman Abramovich'in mahallesine taşınmak üzere.

ABRAMOVİCH'E KOMŞU OLABİLİR

Cameron Winstanley imzalı haber göre; 2022’de Chelsea'yi sattıktan sonra Abramovich, Stamford Bridge'deki bağlarını bıraktığından beri hayatını ilgi odağı olmadan yaşadı ve İstanbul'un Asya yakasındaki lüks Anadolu Hisarı banliyösünde vakit geçirdi. Konak, Rusların devasa portföyü arasında yer almasına rağmen, Boğaz'ı seyretmek için bol miktarda zaman ve para harcadı.

 

Greenwood da Abramhovic'in izinden gidebilir, zira 21 yaşındaki oyuncu şu anda İstanbul'un devlerinden Beşiktaş'tan kiralama transferine konu oluyor.

BEBEK'E YERLEŞECEK

The Sun kariyerini İngiltere'nin ilgi odağından uzakta yeniden inşa etme girişiminde bulunan Greenwood'u kiralık olarak imzalamayı düşünen iki Türk takımından birinin Beşiktaş olduğunu yazdı. Greenwood'un Beşiktaş'a katılması halinde Bebek'e yerleşebileceğini bildirdi.

Bir dönem Premier Lig'in en büyük yıldız adaylarından biri olarak gösterilen Greenwood, ligde oynadığı 83 maçta 22 gol ve dört asistlik performans sergiledi. 10 kez de Şampiyonlar Ligi sahnesinde yer alan yıldız oyuncu iki gol ve üç asist yaptı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI