Muçi'den şampiyonluk mesajı

Beşiktaş'ın ve Arnavutluk Milli Takımı'nın yıldız oyuncusu Ernest Muçi, EURO 2024 ve siyah-beyazlı takımla ilgili olarak TRT Spor'a önemli açıklamalarda bulundu.

Muçi Almanya’da Konuştu: Maestro Olmak İsterim…

Beşiktaş'ın ve Arnavutluk Milli Takımı'nın yıldız oyuncusu Ernest Muçi, EURO 2024 ve siyah-beyazlı takımla ilgili olarak TRT Spor'a önemli açıklamalarda bulundu.


"Arnavutluk'un Başarı Sırrı..."

Arnavutluk'un EURO 2024'e katılma başarısını değerlendiren Muçi, "Takım ruhumuzun ne kadar iyi arkadaş olduğumuzu gösteriyor. Grup aşamasını geçmemizi sağlayan en önemli şey bu. Ülkemiz için tarih yazan bu ekibin parçası olmaktan dolayı çok mutluyum. Her maçı, son maçımız gibi oynuyoruz. Bizim için en önemli noktalardan biri de bu," dedi.


"Ülkemin Maestrosu Olmak İsterim"

Milli takımla ilgili gelecekteki hedeflerine değinen Muçi, "Arnavutluk Milli Takımı'nın maestrosu olmayı isterim. Şu anda en önemli oyunculardan biri olduğumu düşünmüyorum ama takımın bir parçası olmaktan mutluyum. Elbette kendimi daha fazla geliştirmek ve takıma yardımcı olmak istiyorum," ifadelerini kullandı.


"Ülkemden Destek Alıyorum"

Ülkesindeki insanların kendisini desteklediğini belirten Muçi, "Beni tanıyanlar, Beşiktaş'taki performansım için çok seviniyorlar. Tanıdığım herkes, beni çok destekliyor. Onlardan destek görmek beni mutlu ediyor. Herkes destek görmek ister," şeklinde konuştu.


"Rey Manaj ile Konuşuyoruz"

Sivasspor'da geride kalan sezon 22 gol atan vatandaşı Rey Manaj ile ilgili konuşan Muçi, "Rey Manaj ile sürekli konuşuyoruz, maçlardan sonra birbirimizi tebrik ediyoruz. Milli takım ve her şey hakkında konuşuyoruz. Avrupa Şampiyonası'nda bize katkı sağlayacak. Kariyerinin en iyi sezonlarından birini geçirdi. Böyle yüksek bir seviyede oynaması mutluluk veriyor. Bunu hak ediyor," dedi.

"Arnavutluk'un Rakipleri Zor Ama..."

Arnavutluk'un grubunu değerlendiren Muçi, "İspanya, İtalya ve Hırvatistan ile aynı grupta olmamız zor maçlar olarak değerlendirildi. Ancak bu tip maçlar oynamak bence daha iyi. Grup aşamasının en büyük maçları bunlar. Bizim grup en zorlusu. Tüm rakiplerimiz şampiyonluğun favorisi. Bence biz de iyi iş çıkaracağız, kendimize güveniyoruz. Büyük maçlarda taraftarlarımız bizi en iyi şekilde destekleyeceklerdir. Hedefimiz ve hayalimiz gruptan çıkmak," diye belirtti.

"Portekiz ve Fransa Favori"

Şampiyona favorilerini soran bir soruya Muçi, "Arnavutluk'un şampiyon olmasını isterim. Fakat Portekiz'in iyi bir kadrosu var. Fransa da öyle. Bence bu iki ülke favori, iyi bir şampiyona geçirmeye adaylar. Cristiano Ronaldo da gol krallığında favorim," yanıtını verdi.

"Türkiye ile Karşılaşmak İsterim"

EURO 2024'te Türkiye ile karşılaşmak isteyip istemediği sorulan Muçi, "Türkiye ile ileriki turlarda karşılaşmak isterim. Türkiye ile karşılaşmak kesinlikle güzel olur. İki ülke de güçlü, bu yüzden şayet olursa oyun da güzel olur," dedi.


"Türkiye'nin Turnuvada Şansı Var"

Türkiye'nin şansını değerlendiren Muçi, "Türkiye'nin üst tura çıkmak için şansı var. Her maçı çok güçlü ve agresif oynamaları çok önemli. Kaliteli bir takım. Hem genç, hem de deneyimli oyuncuları var. Kalitelerini ortaya koymak ve tur atlamak için iyi bir gruptalar," sözlerini kullandı.


"Beşiktaş ile İnşallah Şampiyon Oluruz"

Beşiktaş'la ilgili duygularını paylaşan Muçi, "Beşiktaş'a geldiğimden beri stadımızda maça çıkmayı çok seviyorum. Taraftarlar, atmosfer çok iyi. Stada gidip, maça çıkmak için sabırsızlanıyorum. Bu takımın bir parçası olduğum için mutluyum. Gelecek sezona odaklandık. İnşallah şampiyon oluruz," diyerek sözlerini tamamladı.






EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI