Quaresma'dan uyarı

Beşiktaş'ın eski yıldızı Ricardo Quaresma, Portekiz'in EURO 2024'teki gruptaki rakiplerinden Türkiye hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ricardo Quaresma'dan  Uyarı: "En Zorlu Rakibimiz Türkiye"

Beşiktaş'ın eski yıldızı Ricardo Quaresma, Portekiz'in EURO 2024'teki gruptaki rakiplerinden Türkiye hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Quaresma, Portekiz'in güçlü kadrosuna rağmen Türkiye'nin zorlu bir rakip olduğunu belirtti.

"Portekiz'den Beklentiler Çok Yüksek"

Quaresma, Portekiz'in kadrosunun çok güçlü olduğunu ve Cristiano Ronaldo başta olmak üzere Bernardo Silva, Rafael Leao ve Bruno Fernandes gibi yıldız oyunculara sahip olduklarını vurguladı. Ancak grup aşamasında en zorlu rakip olarak Türkiye'yi gördüğünü ifade etti.

Portekiz: Ronaldo'nun Son Tangosu

EURO 2016'nın finalinde Fransa'yı mağlup ederek tarihindeki ilk Avrupa şampiyonluğunu kazanan Portekiz, EURO 2024'e eski şampiyon unvanıyla katılıyor. Rui Patricio, Pepe ve Cristiano Ronaldo gibi tecrübeli isimler, Almanya'daki turnuvada da yer alacak. Ronaldo için bu turnuva, kariyerinin son büyük turnuvası olma özelliğini taşıyor.

Kadro Tartışmaları ve Büyük Beklentiler

Teknik direktör Roberto Martinez'in, lig şampiyonu Sporting'den sadece bir oyuncuya (Inacio) davet göndermesi tartışmalara neden oldu. Ancak eleme grubunu 10'da 10 yaparak bitiren ve kadrosunda kaliteli isimler barındıran Portekiz, bu turnuva için büyük beklentiler oluşturdu. Son hazırlık maçlarında yüksek formda olan Ronaldo ve Joao Felix, Portekiz'in umutlarını artırdı. Ayrıca, Bruno Fernandes'in Manchester United'da ve Bernardo Silva'nın Manchester City'de geçirdiği başarılı sezonlar, Portekiz'in beklentilerini yükseltti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI