Semih Kılıçsoy ilk 7'de

Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezon büyük bir çıkış yakalayan 18 yaşındaki Semih Kılıçsoy, 12 milyon Euro piyasa değeriyle listenin 7. sırasında yer aldı.

EURO 2024'te Gözler Genç Yıldızlarda: Semih Kılıçsoy İlk 10'da

EURO 2024'te sahne alacak genç yıldızlar, futbolseverlerin büyük ilgisini çekecek. Transfermarkt’ın verilerine göre Almanya’daki turnuvanın en değerli 10 oyuncusu arasında, A Milli Takımımız'ın kadrosunda yer alan 3 genç isim bulunuyor.


Arda Güler ve Kenan Yıldız İlk 5'te

19 yaş ve altındaki oyuncular üzerinden oluşturulan listede, Real Madrid'de forma giyen Arda Güler ve Juventus'tan Kenan Yıldız, 30'ar milyon Euro piyasa değeriyle 5. sırayı paylaştılar. Her iki oyuncu da yüksek piyasa değerleriyle dikkat çekiyor.


Semih Kılıçsoy 7. Sırada

Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezon büyük bir çıkış yakalayan 18 yaşındaki Semih Kılıçsoy, 12 milyon Euro piyasa değeriyle listenin 7. sırasında yer aldı. Semih'in performansı, onu Avrupa'nın en değerli genç oyuncularından biri haline getirdi.


Lamine Yamal Zirvede

Listenin zirvesinde, henüz 16 yaşında olan İspanyol oyuncu Lamine Yamal yer alıyor. Yamal, 90 milyon Euro piyasa değeriyle tüm rakiplerine fark atarak birinci sırada bulunuyor.

Diğer Değerli Genç Yetenekler

Fransa’dan Warren Zaire-Emery (18), 60 milyon Euro piyasa değeriyle ikinci ve Portekiz’den Joao Neves (19), 55 milyon Euro piyasa değeriyle üçüncü sırada yer alıyor. Bu genç yetenekler de EURO 2024'te sahne alacak önemli isimler arasında bulunuyor.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI