Sergen Yalçın, Hasan Arat'a ne yanıt verdi?

Beşiktaş'ta 2020-2021 sezonunda çifte kupa sevinci yaşayan başarılı teknik direktör Sergen Yalçın, Kafa Sports'a yaptığı açıklamalarda Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ile aralarında geçen görüşmeden dolayı üzüntüsünü dile getirdi. İşte detaylar (BJK Haber)

Sergen Yalçın'dan Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'a Sitem: "Saygı Duyulmasını Beklerdim"

Beşiktaş'ta 2020-2021 sezonunda çifte kupa sevinci yaşayan başarılı teknik direktör Sergen Yalçın, Kafa Sports'a yaptığı açıklamalarda Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ile aralarında geçen görüşmeden dolayı üzüntüsünü dile getirdi. Yalçın, Hasan Arat'ın kendisiyle ve Nuri Şahin ile görüşeceğini belirtmesinin ardından ciddiye alınmadığını hissettiğini belirtti.

"Hasan Arat Bana 'Sen ve Nuri Şahin'le Görüşeceğim' Dedi"

Sergen Yalçın, görüşmeyle ilgili şu ifadeleri kullandı: "Hüseyin Yücel arıyor 'Görüşelim' diyor, Hasan abi arıyor... Ben 'Hasan Abi' diyorum, samimiyiz. Aynı sitede oturuyoruz. Hasan abi beni aradı, 'Sana bir şey danışacağım. İki teknik direktör adayı var, onlarla görüşeceğim' dedi. Ben de bana isim sorulacak, danışılacak sandım. Kim olduğunu sordum, 'Sen ve Nuri Şahin'le görüşeceğim' dedi."

"Daha Ciddiye Alınmamızı, Daha Saygı Duyulmasını Beklerdim"

Görüşmede ciddiye alınmadığını hissettiğini belirten Yalçın, "Bizimle görüşülecek, biz sunum yapacağız. Sonra da bir tercih yapılacakmış. Ben daha ciddiye alınmamızı beklerdim, daha saygı duyulmasını beklerdim" dedi.

"Abi Konuyu Uzatmaya Gerek Yok Dedim, Teşekkür Ettim"

Sergen Yalçın, konuşmasının devamında, "Sonrasında 'Abi konuyu uzatmaya gerek yok. Ben böyle konuşmalar yapmaya alışkın değilim. Çalışacaksam inanacağım, başarılı olabileceğim bir yerde çalışmak isterim' dedim ve teşekkür ettim" ifadelerini kullandı




EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI