Yeniden Reus!

Beşiktaş, Alman devi Borussia Dortmund ile yollarını ayıran Marco Reus için yeniden harekete geçiyor.

Beşiktaş, Marco Reus İçin Yeniden Girişimlere Başlıyor

Beşiktaş, Alman devi Borussia Dortmund ile yollarını ayıran Marco Reus için yeniden harekete geçiyor. Siyah-beyazlı ekip, tecrübeli oyuncunun transferi için şartları yeniden görüşmeye hazırlanıyor.


Reus Transferinde Yeni Gelişmeler

Geçtiğimiz sezon Borussia Dortmund formasıyla Devler Ligi finaline kadar yükselme başarısı gösteren 35 yaşındaki Marco Reus, Beşiktaş'ın transfer listesinde üst sıralarda yer alıyor. Tecrübeli oyuncu maddi anlamda ikna edilirse, önümüzdeki sezon Kara Kartal'ın formasını giyebilir.

MLS'ten Talipler

Marco Reus, Beşiktaş'ın yanı sıra LA Galaxy ve Inter Miami gibi MLS takımları tarafından da yakından takip ediliyor. 35 yaşındaki Alman 10 numaranın kısa süre içinde hangi takıma gideceğini açıklaması bekleniyor.


Reus'un Performansı

Geçtiğimiz sezon Borussia Dortmund formasıyla 42 resmi maça çıkan Marco Reus, bu karşılaşmalarda 9 gol atarken 10 asist yaptı. Tecrübeli oyuncu, takımına önemli katkılar sağladı.

Beşiktaş'ın Transfer Stratejisi

Giovanni van Bronckhorst'un teknik direktörlüğe getirilmesinin ardından transfer çalışmalarını hızlandıran Beşiktaş, Marco Reus gibi deneyimli bir oyuncuyu kadrosuna katarak yeni sezona güçlü bir başlangıç yapmayı hedefliyor.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI