Zenit'ten, Gedson Fernandes açıklaması

Zenit'ten Gedson Fernandes Açıklaması! Transfer İddialarına Olay Cevap

Geçen sezonu Türkiye Kupası şampiyonluğu ile tamamlayan Beşiktaş'ta Gedson Fernandes gelişmesi gündeme bomba gibi düştü. Rus temsilcisi Zenit, yıldız futbolcu hakkında çıkan transfer haberlerine açıklık getirdi.


3 Yıl Daha Sözleşmesi Var

Gedson Fernandes'in Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Başarılı oyuncunun güncel piyasa değeri 15 milyon Euro. Benfica altyapısında yetişen Gedson Fernandes, daha sonra Tottenham, Galatasaray ve Rizespor'da kiralık olarak oynadı. Beşiktaş, Gedson Fernandes'i 2022-2023 sezonu başında 6 milyon Euro bedelle transfer etti.


Sezon Performansı

Portekizli yıldız, geride kalan sezonda Beşiktaş formasını 45 maçta giydi. 25 yaşındaki orta saha, bu maçlarda 3 gol sevinci yaşadı ve takım arkadaşlarına 6 asist yaptı.


Zenit Kulübünden Açıklama Geldi

Zenit Başkanı Alexander Medvedev, Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Gedson Fernandes'i transfer edeceklerine dair iddiaları yalanladı. Alexander Medvedev, "Beşiktaş'tan Gedson Fernandes'i alacağımız yönündeki iddialar boş bir spekülasyondan ibaret." ifadelerini kullandı.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI